Messenger

Alege echipa Worth Shoot pentru fotograf si videograf la nunta ta!

Rezerva fotograf si videograf pentru nunta de la WorthShoot!

Intrebari frecvente

Aici gasiti cateva intrebari frecvente despre fotografia de nunta, fotografia de botez sau fotografia de cununie civila, cat si raspunsul acestora. In alegerea echipei potrivite pentru evenimentul tau special pot exista cateva intrebari care sunt adresate destul de des. Aici puteti afla mai simplu cateva informatii care va poate face alegerea mai usoara.

Cate ore veti fi alaturi de noi in ziua nuntii?

Suntem de parere ca ziua nuntii trebuie documentata complet cu toate evenimentele care decurg pentru a crea o poveste. In ziua nuntii vom fi alaturi de voi din momentul in care au loc pregatirile miresei, cat si pregatirile mirelui si pana la sfarsitul petrecerii, inclusiv pana la momentul aruncarii buchetului.

In cat timp primim fotografiile?

Inteleg cat de importante sunt fotografiile de la orice eveniment asa ca incerc de fiecare data sa le editez cat pot de repede, acordand insa atentia necesara fiecarei fotografii. In functie de eveniment durata de livrare a fotografiilor poate sa fie intre 7 zile si 45 de zile.

Cate fotografii vom primi?

Numarul fotografiilor difera in functie de eveniment, durata si dinamica. Nu exista un numar limitat de fotografii pe care le pot livra si nu cred ca exista un fotograf care va poate spune exact cate fotografii primiti daca acesta nu stie toate detaliile evenimentului.

Cate fotografii vor fi editate?

Vom edita toate fotografiile pe care vi le vom livra. Sunt de parere ca toate fotografiile formeaza povestea ta si a persoanelor iubite, astfel incat trebuie sa existe o consistenta in toate fotografiile pe care le primiti. Vom modifica fiecare fotografie conform stilului pe care il vedeti in povestile din albumele foto.

Oferiti si servicii video?

Suntem o firma care ofera servicii de fotografie si de videografie. Multi spun ca mai bine este sa te focusezi pe o anumita ramura, insa noi avem oameni disponibili si capabili sa se focuseze 100% pe ceea ce fac. Serviciile noastre sunt prezentate in pachete pentru a alege mai usor oferta care ti se potriveste. Facem totul pentru confortul si fericirea cuplurilor.

In ce oras se ofera serviciile de fotografie?

Suntem o echipa foto video de profesionisti, disponibili oriunde in lume. Sediul echipei WorthShoot este in Suceava, insa in functie de provocari suntem disponibili sa ne deplasam si in alte orase din Romania, precum si in alte tari. Nunta cu destinatie in alta tara este un vis pentru orice fotograf de nunta.

Din cate persoane este formata
echipa Worth Shoot?

Echipa Worth Shoot este formata din sase persoane 3 fotografi si 3 videografi.

Ce fel echipamente folositi?

Folosesc doar echipament profesional nou, de inalta calitate, doua camere foto cu mai multe obiective interschimbabile, o camera video cu gimbal si multe alte echipamente pe care le vom descrie intr-un blog viitor. In trusa mea exista si flash-uri care fac fata oricarui loc intunecat precum si alte lucruri care imi sporesc creativitatea pentru fotografii de neuitat.

Ce alte servicii poti oferi?

Pe langa fotografia de eveniment (fotograf de nunta, fotograf de botez, fotograf de cununie civila, etc.) organizez sedinte foto cuplu, dar si poze de produs, atat in Suceava cat si in alte orase.

Cununia civila poate fi separat?

Daca ai semnat cu noi, echipa Worth Shoot din Suceava, te asiguram ca nu suntem pretentiosi, va stam la dispozitie oriunde si oricand. Cununia civila poate fi pusa in alta zi fata de ziua nuntii, iar noi vom fi mai mult decat bucurosi sa va fim alaturi. Cateva ore in plus pot aduce prietenii pe viata.

De unde sunteti?

Suntem o echipa foto video din Suceava ce ne putem deplasa cu usurinta oriunde in Romania (Iasi, Neamt, Bacau, Botosani, Sibiu, Vaslui, Cluj, Brasov etc), dar si in afara granitei, fara costuri prea mari.

Alege echipa Worth Shoot pentru fotograf si videograf la nunta ta!


Rezerva fotograf si videograf din Suceava pentru nunta ta! Rezerva fotograf si videograf pentru nunta!